Connect with us

Politica

Mihaela Huncă, deputat Pro România: „Dacă nu vor fi alocați bani pentru autostrada A8, nu voi vota bugetul”

Published

on

Mihaela Huncă, deputat Pro România, a anunțat că nu va vota bugetul dacă nu se alocă bani pentru Autostrada A8 Iași – Tg. Mureș.  Ea susține că toți parlamentarii din Moldova ar trebui să adopte această atitudine.

Patru parlamentari din județul Botoșani au anunțat că nu vor vota bugetul dacă nu se finanțează autostrada Iași – Tg. Mureș. Este vorba de parlamentarii PNL, Cristian Achiței și Costel Șoptică, de deputatul PSD Răzvan Rotaru și deputatul Mihaela Huncă de la Pro România.

„Dacă nu vor fi alocați bani, nu voi vota bugetul. Este inacceptabil să nu se aloce bani pentru că există lege. La sfârșitul anului trecut am votat o astfel de lege. Să ne gândim, câte autostrăzi au fost făcute în Moldova? Zero. Câte lucrări ample sunt în implementare? Zero. Ce înseamnă asta? Înseamnă o izolare a zonei. Noi toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică, ar trebui să ne unim forțele și să nu mai fim zonă izolată a României”, a declarat Mihaela Huncă.

Parlamentarul botoșănean spune că și-a programat săptămâna viitoare o întâlnire cu reprezentanții CNAIR pentru a se lămuri cu privire la drumul Botoșani – Tg. Frumos.

„Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu cei din conducerea CNAIR. Am cerut să am o întâlnire pe a ști exact”, a mai spus Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad