Connect with us

Sport

Liviu Ciobotariu: „Sunt convins că echipa va arăta foarte bine la meciul cu Voluntariul”

Published

on

După victoria de la Chiajna, antrenorul Liviu Ciobotariu și jucătorii FC Botoșani vot trei puncte și în partida cu FC Voluntari. Fiind la trei puncte de locul șase, botoșănenii speră să prindă play-off-ul pe finalul acestui retur de campionat.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat că toți jucătorii sunt foarte bine pregătiți și că singurul obiectiv pentru meciul cu Voluntari este obținerea celor trei puncte.

„Va fi primul joc acasă, în faţa propriilor suporteri, după această întrerupere. Ne dorim foarte mult să arătăm bine la acest joc, ne dorim foarte mult cele trei puncte. Întâlnim o echipă foarte bine organizată. De la venirea lui Cristiano Bergodi,  Voluntariul arată foarte bine. Este o echipă cu un moral bun după ce au câştigat cu 4-2 contra celor de la Sepsi. Ştim acest lucru. Din punctul meu de vedere, echipa mea este pregătită în ceea ce priveşte starea lor atât fizică cât şi morală. Vrem să ne păstrăm poziţia în clasament şi chiar în funcţie de rezultate, poate să mai urcăm un loc. Totul va depinde numai de noi, de modul cum vom aborda această partidă. Avem nevoie de această continuitate în rezultate, în primul rând pentru a spera la o poziţie care ne poate duce în play-off. În al doilea rând pentru moralul nostru. Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână şi sunt convins că echipa va arăta foarte bine la meciul cu Voluntariul.

Citește mai mult pe SPORT BOTOȘANI

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad