Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC Voluntari. Andrei Patache: „Să nu mai repetăm greșeala de anul trecut”

Published

on

Jucătorii FC Botoșani încă își aduc aminte de sezonul trecut când au ratat play-off-ul cu două etape înainte de finalul returului. Ei speră să răzbune acel eșec și să prindă locul șase în acest sezon chiar dacă nu acesta a fost obiectivul.

Fundașul Andrei Patache consideră că FC Botoșani are jucători care pot face diferența și se așteaptă ca Fabbrini, Ongenda și Golofca să repete jocul  bun de la Chiajna.

„Cred că o să fim foarte concentrați, suntem într-un moment bun. Toți ne gândim să ajungem tot mai sus. Atâta timp cât avem șanse la acel loc șase trebuie să tragem cât putem. Eu cred că avem șansa noastră la acest loc. În urmă cu cu un an, aduceți-vă aminte că am primit gol în minutul 89 cu Viitorul, cu un super gol de la 30 de metri. Fără acel gol, eram noi în play-off. Trebuie să nu mai repetăm greșeala de anul trecut, să fim concentrați și să câștigăm meciul de luni. Fabbrini, Ongenda, Golofca oricând pot să destabilizeze orice apărare din campionatul nostru. Mi-aș dori să vină cât mai mulți la stadion pentru că e primul meci din acest an, să aibă răbdare că în cele 90 de minute o să câștigăm”, a spus Andrei Patache.

Citește mai mult pe SPORT BOTOȘANI

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad