Connect with us

Sport

Campanie umanitară susținută de FC Botoșani: „Speranță pentru Antonio!”

Published

on

FC Botoșani se implică începând de la meciul de luni pe care îl va susține pe „Municipal” cu FC Voluntari, duel contând pentru runda a XXIII-a a Ligii I, într-un nou caz umanitar. La fel cum a făcut-o și până în prezent, implicându-se în cazuri umanitare și reuşind să facă adevărate minuni pentru semeni, familia FC Botoșani se implică în cazul lui Antonio Hoinaru, un copil de numai 13 ani, care suferă de o boală cruntă, fiind diagnosticat recent cu „Leucemie acută limfoblastică trombocitară cu anemie severă”.

Nelipsit de la meciurile echipei botoșănene pe care a încurajat-o din tribună alături de tatăl său până când a fost diagnosticat cu această boală, Antonio Hoinaru are nevoie de ajutorul semenilor pentru a ieși învingător din lupta pe care o duce cu această boală cumplită.

Narcis Drețcanu: „Îmi doresc să trăiesc ziua în care Antonio va da startul unei partide a FC Botoșani!”

Cazul lui Antonio Hoinaru a fost prezentat într-o conferință de presă organizată de FC Botoșani la care a participat Narcis Drețcanu, un botoșănean cu inimă mare care s-a implicat voluntar de la început în cazul lui Antonio Hoinaru și care administrează paginile de facebook „Șut în bară” și „Speranță pentru Antonio” prin care și-a propus ca acest caz să fie cât mai popularizat și mediatizat pentru a se putea strânge banii necesari care să-i redea lui Antonio șansa la o nouă viață.

„M-a întrebat foarte multă lume de ce mă implic, pentru că am aflat din primele zile despre starea lui Antonio, de suferința sa și am simțit cumva că depinde de mine. Nu este copilul meu, nu-mi este rudă, e doar un copil…El acum este internat la Clinica Medical Park în Turcia la Istanbul…Ca o ironie, prima pagină pe facebook pentru cauza lui Antonio se cheamă „Șut în bară”. Pe urmă a apărut a doua pagină, „Speranță pentru Antonio”…Speranțe pentru Antonio mi-a dat mai multe domnul Vlad plăcintă, președintele Fundației „Salvează o Inimă”, care a preluat această cauză. Eu nu fac decât să o fac cunoscută, să o popularizez. Am coborât de pe on-line și în stradă și pe această cale mulțumesc familiei FC Botoșani pentru că se implică în acest caz. Invit toți botoșănenii, toți suporterii din România, toți oamenii cu suflet bun să doneze. E atât de simplu, nu-ți ia decât 15 secunde! Îmi doresc să trăiesc ziua în care Antonio va da startul unei partide a FC Botoșani și îmi doresc ca aceasta să fie în play-off”, a declarat Narcis Drețcanu.

Citește mai mult pe SPORT BOTOȘANI

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad