Connect with us

Administratie

Șefii CJ-ului promit covoare asfaltice pe pe mai multe drumuri județene, în 2019. VEZI care sunt acestea

Published

on

Anul acesta se vor turna covoare asfaltice pe mai multe drumuri județene. Aceasta este promisiunea făcută de către șefii Consiliului Județean Botoșani care estimează că în total se vor turna covoare asfaltice pe aproximativ 50 de kilometri.

Prioritare vor fi două drumuri în acest an. Este vorba de Flămânzi – Prăjeni – limita cu județul Iași dar și drumul Cordăreni – Vorniceni. Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean, susține că pe restul drumurilor județene se vor face plombări și tratamente.

„Vrem să intervenim pe drumurile care nu mai pot fi plombate. Mă refer la Joldești – Tudora – limita de județ, Botoșani – Orășeni Deal, de la intersecția cu drumul spre Mesteacăn și până la pădure, Săveni – Podriga, Roma – Nicșeni – Podeni, Dorohoi – Dumeni, Dorohoi – Hilișeu Cloșca și Cordăreni – Vorniceni. Prioritare vor fi drumurile Flămânzi – Prăjeni – limita cu județul Iași și Cordăreni – Vorniceni. În rest, vom interveni cu reparații prin plombare, tratamente. Nu putem asfalta tot. Anul trecut am asfaltat 52 de kilometri iar anul acesta ne propunem cel puțin același lucru”, a precizat Dorin Birta.

Cât privește drumul Flămânzi – Prăjeni – limita cu județul Iași, reprezentanții Consiliului Județean spun că se vor turna două straturi de asfalt pe o distanță de 15 kilometri.

„Există acel litigiu în instanță cu firma care a câștigat licitația și nu este încă finalizat. S-a acceptat expertiza la drum iar din primăvară vom începe lucrările la acest drum. Vom turna un covor în două straturi, vor fi intervenții la fundația drumului și tot ce este necesar. Covorul asfaltic va fi de aproximativ 15 kilometri”, a mai adăugat vicepreședintele Consiliului Județean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad