Connect with us

Administratie

Unele drumuri județene sunt ca după bombardament. Firma care ar trebui să plombeze gropile a renunțat la contract GALERIE FOTO

Published

on

Mai multe drumuri județene sunt într-o stare jalnică după deszăpezirea din această iarnă. În unele zone, gropile au 15-20 de centimetri adâncime și au devenit un pericol pentru șoferi.

Un exemplu este drumul Botoșani – Vorona. Sunt zone în care șoferii sunt obligați să intre pe contrasens deoarece riscă să rămână cu mașinile în gropile apărute în asfalt.

În comuna Corni, șoferii își testează îndemânarea pe drumurile județene. Cei care reușesc să ocolească gropile ar trebui premiați și trimiși să ne reprezinte la concursuri. Și pentru pietoni este o adevărată aventură să meargă pe drumurile din comună. Ei trebuie să fie foarte atenți pentru a nu ajunge la urgențe cu entorse sau fracturi.

Marea problemă este că firma Big Conf a renunțat la contractul pe care îl avea cu Consiliul Județean pentru întreținerea drumurilor județene. Reprezentanții Consiliului Județean spun că vor organiza o nouă licitație și speră ca din aprilie să înceapă lucrările de reparații a drumurilor.

„Imediat cum vremea va permite, începem lucrările de întreținere a drumurilor. S-a cerut rezilierea contractului cu Big Conf. Imediat vom scoate la licitația lucrările de reparații drumuri. Vremea nu ne permite să intervenim în martie. Chiar și în aprilie au fost probleme. Nu cred că vom întâmpina probleme la licitație”, a spus Dorin Birta, vicepreședinte al Consiliului Județean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad