Connect with us

Politica

Liberalii anunță că susțin autostrada A8 și drumul Botoșani – Tg. Frumos

Published

on

COMUNICAT DE PRESĂ. 2018 a fost anul în care s-a militat mai mult ca oricând pentru a determina actuala guvernare să considere prioritate construirea Autostrăzii Iași- Tg. Mureș și,în același timp să deschidă calea județului Botoșani spre restul țării, prin modernizarea drumului național Botoșani-Tg. Frumos.

Totuși, reprezentanții puterii și-au dovedit incompetența, prezentând termene și cifre nerealiste care prelungesc la nesfârșit realizarea celor două proiecte vitale de infrastructură rutieră.

Așadar, solicităm conducerii PSD Botoșani să explice că “reluarea licitației” pentru modernizarea drumului național Botoșani- Târgu Frumos înseamnă, de fapt, că absolut orice demers legal întreprins până în acest moment este egal cu zero, să explice oamenilor că NU vor beneficia de infrastructură de calitate în viitorul apropiat, că nici în acest an nu vor demara lucrările de modernizare, dar mai ales să-și asume eșecul de a nu putea duce la îndeplinire una dintre cele mai stringente doleanțe ale botoșănenilor în materie de infrastructură.
Totodată, este evident că vorbim de o sfidare din partea guvernării PSD, care se încăpățânează să țină în continuare Moldova în sărăcie și ruptă de restul țării! Ca partid de opoziție, PNL a reușit în 2018 să impună adoptarea în Parlament a unei legi pentru construirea Autostrăzii Iași- Tg Mureș, însă surpriză: proiectul bugetului de stat pe 2019 NU are nicio prevedere care să includă acest obiectiv.
Continuăm lupta! Atât timp cât principalii noștri aliați sunt cetățenii, nu putem da înapoi!
De aceea, anticipând intențiile mascate ale PSD de a transmite mesaje publice nerealiste, bazate strict pe promisiuni nefondate,  Partidul Național Liberal a demarat o campanie de strângere de semnături pentru a întări necesitatea intrării pe finanțare prioritară, atât a Autostrăzii Iași- Tg. Mureș cât și a drumului național Botoșani-Târgu Frumos,  două mari obiective de infrastructură pentru Moldova.
În acest timp, președintele PSD Botoșani, dna Doina Federovici a anunțat că a fost realeasă vicepreședinte al Senatului. Doamna senator, am  considera o mândrie acest lucru dacă ați și reuși să întoarceți privirea spre nordul țării și să vedeți cât suntem de departe din punctul de vedere al dezvoltării și să luați atitudine!

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad