Connect with us

Evenimente

Percheziții în nordul județului Botoșani. Polițiștii au răscolit 6 locuințe

Published

on

La data de 03.02.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr. 7 Darabani, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale au pus în aplicare un număr de 6 mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni.

În urma probatoriului administrat a rezultat că în luna ianuarie a.c, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 48 de ani, dintre care patru din comuna Mileanca şi unul din localitatea Lişmăniţa au încercat să sustragă peşte dintr-o acumulare piscicolă de pe raza localităţii Mileanca, însă au fost surprinşi de un angajat, de 40 de ani, pe care l-au agresat fizic.
Cu ocazia percheziţiilor, la trei dintre locaţiile vizate au fost identificate mai multe unelte de pescuit neautorizate şi interzise prin lege precum şi alte bunuri susceptibile a fi folosite pentru braconaj piscicol, acestea fiind ridicate conform prevederilor Codului de Procedură Penală în vederea continuării cercetărilor.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de furt calificat, deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament şi lovire sau alte violenţe, în care se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, ce urmează a fi soluţionat conform prevederilor legale în vigoare.
Facem precizarea că pe tot parcursul procesului penal suspecţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad