Connect with us

Politica

Doina Federovici, președinte PSD Botoșani despre modernizarea drumului DN 28 B, Botoșani-Târgu Frumos

Published

on

COMUNICAT DE PRESĂ. Așa cum am anunțat în urmă cu câteva zile, astăzi s-au reluat procedurile pentru scoaterea la licitație a lucrărilor de modernizare pentru drumul DN 28 B, Botoșani-Târgu Frumos.

Conform comunicatului oficial publicat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, „CNAIR a transmis astăzi, 04 februarie, către Agenția Națională pentru Achiziții Publice, pentru validare, documentația destinată modernizării DN 28 B, Târgu Frumos-Botoșani (km 0+000 – km 76+758). După validarea documentației, CNAIR va posta în SICAP contractul destinat acestui obiectiv. Valoarea proiectului este estimată la 268.610.000 lei fără TVA, sumă alocată din bugetul de stat.”

Așadar, botoșănenii pot să constate că nu a fost abandonat acest obiectiv de investiții care este prioritar pentru județul nostru, în ciuda manipulărilor reprezentanților PNL, care au declarat că nu se va mai realiza acest proiect pentru că nu sunt fonduri suficiente.

Guvernul PSD+ALDE a alocat fondurile necesare derulării proiectului de reabilitare a drumului Botoșani-Târgu Frumos și astăzi s-a dovedit că există interes din partea Ministerului Transporturilor și a structurilor din subordine să se reabiliteze acest drum care face legătura dintre Botoșani și București.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad