Connect with us

Administratie

CNAIR a reluat procedura de licitație la drumul Botoșani – Tg. Frumos

Published

on

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a reluat procedura pentru licitația la drumul Botoșani – Tg. Frumos. În primă fază, documentația a fost transmisă către Agenția Națională pentru Achiziții Publice după care se va organiza licitația.

“CNAIR a transmis astăzi, 04 februarie, către ANAP, pentru validare, documentația destinată modernizării DN 28 B, Târgu Frumos-Botoșani (km 0+000 – km 76+758). După validarea documentației, CNAIR va posta în SICAP contractul destinat acestui obiectiv. Valoarea proiectului este estimată la 268.610.000 lei fără TVA, sumă alocată din bugetul de stat”, precizează conducerea CNAIR într-un comunicat de presă.

În data de 22 ianuarie 2019, CNAIR a anulat procedura de achiziție publică pentru modernizarea DN 28B, Târgu Frumos – Botoșani (km 0+000 – km 76+758), motivând că erau lacune în documentele prezentate de ofertanți, toate ofertele fiind declarate neconforme.

“CNAIR a înțeles importanța acestui proiect pentru zona Moldovei și a urgentat procedurile interne pentru reluarea licitației. Compania se va organiza astfel încât după depunerea ofertelor, evaluarea acestora să fie realizată în cel mai scurt timp posibil, pentru ca lucrările să înceapă cât mai repede”, a precizat directorul general al CNAIR, Narcis Neaga.

Rămâne de văzut cât va dura analiza documentației la ANAP, când se va organiza licitația, când se va desemna câștigătorul și când vor începe efectiv lucrările. Cert este că anul acesta sunt șanse foarte mici ca lucrările să demareze la cel mai important drum din județul Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad