Connect with us

Sport

Botoșăneanul Alex Corneschi va alerga la The Speed Project, între Los Angeles și Las Vegas

Published

on

Atletul botoșănean Alex Corneschi este singurul român care va face parte din echipa Adidas Runners pentru «The Speed Project». La finalul lunii martie, el va alerga 550 de kilometri între Los Angeles și Las Vegas.

În perioada junioratului, Alex Corneschi a practicat atletismul la LPS Botoșani, fiind unul dintre cei mai buni din generația lui. A continuat să practice acest sport și după terminarea junioratului și a încheiat un contract cu Adidas, una dintre cei mai mari producători de echipament sportiv. Cei de la Adidas au decis ca Alex să facă parte din echipa de 6 atleți care vor participa la «The Speed Project» 

“În această perioadă mă pregătesc pentru «The Speed Project», care va avea loc la finalul lunii martie, în SUA. Voi face parte din echipa Adidas Runners de 6 alergători care va parcurge, în total, 550 de kilometri, iar traseul este din Los Angeles până în Las Vegas. Eu sunt singurul român care participă și mă bucur de această oportunitate alături de alți cinci colegi din alte țări.

Sunt foarte entuziasmat și aștept cu nerăbdare atât întâlnirea de la Berlin, din februarie, unde am să îi cunosc pe colegii mei, cât și plecarea mea din martie în America, tot prima dată pentru mine”, a declarat Alex Corneschi pentru GSP.RO.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad