Connect with us

Administratie

Un viceprimar din județul Botoșani s-a trezit cu factură de 6500 de lei la internet: “Probabil ne vor da în judecată. Nu aveam de unde plăti”

Published

on

O primărie din județul Botoșani are plată numai puțin de 6500 de lei lunar doar pentru internet și telefonie fixă, în condițiile în care bugetul anual pentru aceste servicii este de aproximativ 7000 de lei.

Viceprimarul Cozmin Epuraș spune că Primăria Stăuceni avea un contract încheiat cu Vodafone pentru internet și telefonie. Relu Burlacu, fostul primar al comunei Stăuceni, a decis rezilierea contractului cu această companie și ulterior a încheiat un alt contract cu Telekom. Deși în bugetul pe 2018 erau prevăzuți  vreo 7000 de lei pentru serviciile de telefonie fixă, fax și internet, pentru tot anul, cei din Primăria Stăuceni s-au trezit că au de plată 6500 de lei lunar către Telekom.

“Noi am primit o factură de 13.000 de lei de la Telekom, pentru două luni. În buget aveam prins 500-600 de lei lunar pentru internet, telefon fix și fax. Vreo 7000 de lei aveam pentru tot anul. Ne-am trezit că avem de plată 6500 de lei lunar la Telekom. Nu aveam de unde plăti. Am cerut contractul de la Telekom dar nu mi l-au dat. Noi contractul nu îl avem la primărie. Din câte am înțeles, ar fi luat laptopuri, telefoane și a mărit abonamentul. Ne-au întrerupt cei de la Telekom. Acum avem internet de la o firmă care operează la noi în comună. Probabil ne vor da în judecată cei de la Telekom. Probabil și cei de la Vodafone”, susține viceprimarul Cozmin Epuraș.

Pe lângă factura de 6500 de lei lunar către Telekom, Primăria Stăuceni mai trebuie să plătească și 1000 de lei lunar la Orange.  Viceprimarul spune că fostul primar a luat mai multe telefoane, a mărit abonamentul dar acele telefoane nu sunt în inventarul primăriei.

“De la Orange a luat vreo 11 telefoane. De la Orange am primit copia contractului, este semnătura lui. A luat telefoane de la 600 de euro în sus. Nu a văzut nimeni din primărie acele telefoane. Abonamentul la Orange este acum 1000 de lei pe lună iar contractul este pe doi ani”, a mai afirmat Cozmin Epuraș.

L-am contactat pe Relu Burlacu pentru a obține un punct de vedere iar acesta a negat acuzațiile viceprimarului. “Domnul Epuras habar nu are habar ce-i cu el. Nu s-au luat 11 telefoane, s-au luat 14 telefoane, care s-au dat la oferta și au primit toti angajații de la om de seviciu până la primar. Dumnealui este suparat că nu i-am dat un telefon de ultimă generație. Cât despre abonamentul Telekom, minte cu nesimtirea care îl caracterizează. Am schimbat centrala telefonică pentru că acea din primărie avea peste 20 ani. Vă dau un exemplu, unde a mai exstat primărie să nu funcționeze telelefonul fix sau internetul. Când am luat în primire primaria telefon fix nu era. Dacă nu plătești 4 luni e normal să fie 6500 lei”, a precizat fostul primar al comunei Stăuceni. Relu Burlacu a fost ales primar al comunei Stăuceni în iunie 2016 dar anul trecut și-a pierdut mandatul în urma unei condamnări definitive pentru o faptă comisă în urmă cu 10 ani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad