Connect with us

National

Eugen Teodorovici: Bugetul va fi aprobat marţi în Guvern. Este un buget revoluţionar

Published

on

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, a declarat sâmbătă că proiectul de buget va fi aprobat marţi în Guvern şi trimis în aceeaşi zi Parlamentului. Ministrul susţine că este „un buget revoluţionar“ şi anunţă că ordonatorii principali de credite vor trebui să primească aprobare de la ministrul Finanţelor pentru fiecare cheltuială, iar dacă nu se conformează vor fi amendaţi.

„Marţi este propunerea de a discuta şi a aproba în Guvern bugetul. Pe data de 5 seara, după-amiaza, va fi trimis în Parlament bugetul. Temerile înţeleg că există, dar sunt nejustificate. Dacă punem prea mult, de ce punem prea mult. Dacă punem prea puţin, de ce punem prea puţin“, a declarat Eugen Teodorovici la Digi24, potrivit News.ro.

Ministrul Finanţelor a susţinut că „este o propunere de buget revoluţionară“.

„Este o alocare financiară care sprijină foarte mult sectoare precum sănătatea şi educaţia. Este prima oară după revoluţie când nu mai suntem obligaţi să asigurăm sume de transfer de la bugetul de stat către zona de pensii. Este iarăşi efectul acelei măsuri extrem de bune pe care Guvernul a adoptat-o: transferul de contribuţii de la angajator la angajat”, a adăugat el.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad