Connect with us

Evenimente

Polițiștii l-au reținut pe individul care a înjunghiat un angajat al Primăriei Ștefănești

Published

on

La data de 31.01.2019, un bărbat de 53 de ani din localitatea Santa Mare, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în sediul instituţiei pentru ocuparea forţelor de muncă din localitatea Ştefăneşti, a provocat scandal, împrejurare în care, pentru aplanarea acestuia au intervenit doi angajaţi.

La un moment dat, bărbatul l-a lovit în zona abdomenului cu un obiect tăietor-înţepător pe unul dintre angajaţi, în vârstă de 46 de ani, acesta din urmă fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Poliţiştii l-au depistat pe bărbatul de 53 de ani în imediata apropiere a locului faptei şi l-au condus la sediul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti pentru audieri.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, el fiind reţinut pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale şi rezultatele activităţilor investigative să fie propusă soluţie procedurală conform prevederilor legislative în vigoare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad