Connect with us

Sport

Chiajna – FC Botoșani 0-1. V. Iftime: “Trebuie să fim rezervați, să nu ne bucurăm foarte tare. Avem adrenalină”

Published

on

FC Botoșani s-a impus cu 1-0 la Chiajna în urma unui meci în care elevii lui Liviu Ciobotariu au avut o prestație bună. Valeriu Iftime, patronului FC Botoșani, a redevenit din nou optimist în ceea ce privește play-off-ul.

Iftime spune că jocul bun de la Chiajna nu este întâmplător ci este rezultatul unei pregătiri bine făcută în cantonamentul din Turcia.

“Suntem ok. De obicei ne luau șunca din fasole toți și mă gândesc la meciul de acum un an cu Juventus. Azi am fost ce trebuia să fim, cu mici greșeli inerente. Echipa a jucat bine, un gol excepțional. Faptul că nu a plecat nimeni, a contat mult. Am jucat cu echipa de anul trecut. Am ținut la treaba asta și eu zic că e un câștiga mare pentru echipă. Eu zic că trebuie să fim rezervați, să nu ne bucurăm foarte tare, suntem în grafic, avem speranțe. Ceea ce vrea iubitorul de fotbal. Vrea adrenalină, avem adrenalină. Îi batem pe cei de la Voluntari și crește adrenalina. Eu am văzut meciurile din cantonament și era altceva. Am și spus. E meritul lui Liviu Ciobotariu. Are echipă, a omogenizat-o și e din ce în ce mai bine. Bravo lui”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad