Connect with us

Sport

Liviu Ciobotariu e mulțumit și optimist: Ne-am pregătit foarte bine

Published

on

FC Botoșani nu a avut în această iarnă o campanie spectaculoasă de achiziții dar antrenorul Liviu Ciobotariu este mulțumit de lotul cu care va aborda partea a doua a sezonului. El mizează în primul rând pe omogenitate și consideră că echipa va arăta mai bine.

După cele 12 zile de pregătire în Turcia, lotul FC Botoșani a revenit acasă unde au reapărut vechile probleme cu terenurile de antrenament.

„În această perioadă de pregătire ne-am reglat lucrurile. A fost un stagiu de pregătire destul de bun, ne-am pregătit foarte bine. Din păcate, am avut două meciuri anulate din cauza vremii dar chiar și în situația asta ne-am făcut ceea ce aveam de făcut. Din păcate, vremea de la Botoșani ne împiedică activitatea, greu reușim să găsim un teren unde să ne pregătim. Am făcut și la sală, și pe terenul cu gheață de la Mecanex. Cel mai important lucru este că jucătorii sunt apți. Ne-am păstrat aceeași echipă, nu a plecat niciun jucător. La începutul pregătirii, au fost multe semne de întrebare în privința unor jucători. Suntem în aceeași formulă, ne-am întărit cu cei patru jucători. Avem omogenitate, ceea ce contează foarte mult”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Cel mai important transfer făcut în această iarnă este Laurențiu Buș. Acesta a revenit la Botoșani după un an petrecut la Astra Giurgiu.

„Pe Laurențiu mi l-am dorit foarte mult. În momentul în care am aflat că va deveni liber de contract și ar fi dispus să revină, m-am bucurat foarte tare. Este un jucător cu experiență, este un jucător valoros, el a evoluat la Botoșani și a făcut-o foarte bine, a fost lider în vestiar. I-am spus domnului președinte că îl vreau. S-au făcut eforturi, el a vrut să vină”, a mai spus tehnicianul botoșănean.

„Îmi doresc foarte mult să las Astra în afara play-off-ului”

Laurențiu Buș a revenit la FC Botoșani și consideră că la momentul actuală lotul este mai valoros decât în iarna trecută. El speră ca FC Botoșani să prindă locul șase și să trimită Astra în play-out.  „Îmi doresc foarte mult să las Astra în afara play-off-ului. Ei au un program mult mai dificil decât noi. Dacă începem bine, o să depindem doar de noi. Am venit cu sufletul deschis la Botoșani. Sper să-mi ajut echipa. Simt că este puțin mai multă calitate, jucători maturi și care au evoluat la un anumit nivel. Știu cum să gestioneze anumite situații. Cred că o să avem un parcurs bun”, a spus Laurențiu Buș.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad