Connect with us

Sport

Chiajna – FC Botoșani. L. Ciobotariu: „Mergem să obținem 3 puncte”

Published

on

Optimism în lotul FC Botoșani înaintea reluării campionatului. Atât antrenorul Liviu Ciobotariu cât și jucătorii vor șase puncte în meciurile cu Chiajna și Voluntari pentru a avea șanse la play-off.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a anunțat că nu se mulțumește cu un rezultat de egalitate la Chiajna ci vrea toate cele trei puncte. El consideră că elevii săi sunt într-un moment bun și se pot lupta pentru locul șase.

„Mergem la Chiajna să obținem un rezultat pozitiv. Pentru mine, rezultat pozitiv înseamnă să obținem cele trei puncte. Știm că nu va fi un meci ușor dar vom da tot ce depinde de noi pentru a câștiga. Am mai spus că primele două jocuri sunt foarte importante pentru noi. Ne vor da linia de clasament, dacă vom avea speranțe pentru play-off. Dacă nu, ne vom lupta pentru zona fierbinte. Eu sunt optimist în ceea ce privește evoluția echipei. Suntem pe plus în ceea ce privește golurile marcate în meciurile amicale, am avut posesie, jucătorii au avut o implicare maximă”, a spus Liviu Ciobotariu.

Optimist este și atacantul Laurențiu Buș. El spune că FC Botoșani are prima șansă în partida de vineri, de la Chiajna.

„Ne așteaptă un teren sintetic care este greu pentru orice echipă care joacă acolo. Ei sunt obișnuiți. La cum ne-am pregătit și la cum am evoluat în meciurile amicale, consider că plecăm favoriți. Dacă pornim bine cu Chiajna și Voluntari, facem 31 de puncte, cele de sus mai joacă între ele”, a declarat Laurențiu Buș.

Singurul absent pentru partida de vineri este fundașul dreapta Andrei Patache. Acesta este suspendat. Lotul FC Botoșani va face mâine deplasarea spre București.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad