Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer nu revine în fotbal până în vară și nu exclude demararea unui proiect personal

Published

on

Cornel Șfaițer nu va reveni în fotbal până în vara acestui an. Chiar dacă a avut mai multe propuneri în această iarnă, atât de la cluburi de Liga 1 cât și Liga 2, fostul președinte al FC Botoșani, nu a vrut să se implice.

Cornel Șfaițer spune că urmărește majoritatea meciurilor din Liga 1 și chiar partidele din eșaloanele secunde, monitorizează mai mulți jucători tineri dar încă prefer să stea în afara fenomenului.

“Prefer să mai stau departe de fotbal o perioadă de timp după care voi vedea. Am urmărit tot ce s-a întâmplat în fotbal, Liga 1, cupe europene, Liga 2, Liga 3. E o pasiune pe care o am. Deocamdată nu voi merge la niciun club”, a spus Cornel Șfaițer  care nu exclude demararea unui proiect personal la Vorona, cu jucători tineri.

“Voi vedea până în vară. Timp este destul și voi lua o decizie. Jucătorii tineri au mare căutare. Regula aceasta cu jucători sub 21 de ani a fost un proiect foarte bun al federației. Echipa națională de tineret s-a calificat la un turneu după 20 de ani”, a mai spus fostul președinte al FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad