Connect with us

Economic

Utilaje în stare de funcționare la Electrocontact: „Încerc să readuc la viață un mort”

Published

on

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu are ambiția de readuce la viață o parte din fosta zonă industrială a municipiului Botoșani. Chiar dacă foarte mulți s-au arătat sceptici, el spune că activitatea la fosta fabrică Electrocontact ar putea fi reluată.

Cătălin Silegeanu a publicat câteva fotografii pentru a demonstra că utilajele de la Electrocontact încă există și nu au ajuns la fier vechi așa cum s-a spus. El susține că încă sunt secții complet echipate și că producția poate fi reluată.

„De când am devenit director general al Grup Industrial Electrocontact, majoritatea oamenilor îmi spun că încerc imposibilul, că încerc să readuc la viață un mort. Mort demult. Contrar celor auzite, că nu mai există utilaje, că s-au vândut la fier vechi, că nu există infrastructură … Că la E.C.B nu se va relua niciodată producția. Vă pun la dispoziție câteva imagini din fabrica E.C.B. Sunt secții complet echipate și cu utilaje în stare de funcționare. Poate așa unii nu vor mai fi atât de carcotași. O să revin și cu un anunț privind Zilele porților deschise la Fabrica E.C.B”, a precizat Cătălin Silegeanu.

Fotografiile au fost făcute în: secția de strungărie, secția vopsitorie, secția bachelită, secția matrițerie, secția prese mecanice, atelierul reparații prese mecanice, atelierul de confecționare orice tip de arcuri, atelierul confecții metalice, turnătorie, fabrica de transformatori și laboratoare.

#GrupIndustrialElectrocontact #ImaginidinFabrica

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad