Connect with us

Administratie

Primăria Botoșani va investi 3 milioane de lei pentru reducerea birocrației și implementarea unor măsuri de digitalizare

Published

on

În primăria Botoșani nu vor mai fi angajați care plimbă hârtiile dintr-un birou în altul iar cetățenii nu vor mai fi nevoiți să aștepte cu lunile pentru a primi un document. Cel puțin asta spun reprezentanții primăriei care vor să implementeze un proiect de aproape 3 milioane de lei.

În următoarea ședință de Consiliu Local va fi supus spre aprobare proiectul “Simplificarea administrativă și reducerea birocrației prin implementarea de măsuri de digitalizare în municipiul Botoșani”. Este un proiect în valoare de 2.953.520 lei din care contribuția primăriei va fi de 2%, adică  59.070 lei. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă iar 98% din bani sunt nerambursabili.

Potrivit reprezentanților primăriei, cetățenii își vor putea rezolva multe probleme online și nu vor mai fi nevoiți să piardă timpul prin birourile instituții sau pe la ghișee.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad