Connect with us

Economic

O companie din Botoșani comercializează zeci de modele de canapele, importate din Germania FOTO&VIDEO

Published

on

Zeci de modele de canapele, bucătării, dormitoare, mobilă pentru living sau mobilă din lemn masiv. Sunt importate din Germania și se comercializează în depozitul companiei Emmas, din zona Lebăda.

Reprezentanții companiei spun că produsele importate din Germania sunt net superioare din punct de vedere calitativ iar prețurile sunt mai mici decât în multe magazine ale producătorilor de mobilă. În ultima perioadă, s-au importat în special canapele. Sunt zeci de modele iar prețurile pornesc de la 1000 de lei și ajung până la 3500 lei, transportul și montajul fiind asigurate gratuit de Emmas Company pe o rază de aproximativ 30 de kilometri.

„Lunar importăm mobilă din Germania. Aducem în special canapele pentru că există mulți clienți interesați. Avem clienți din mai multe zone ale țării care vin și cumpără de la noi deoarece produsele sunt de calitate și la prețuri bune”, ne-a spus un reprezentant al companiei botoșănene.

Depozitul situat la ieșirea din municipiul Botoșani, după complexul Lebăda, este deschis zilnic între orele 8.00 și 19.00.

Geamuri și uși din termopan

Tot în depozitul din zona Lebăda se comercializează geamuri și uși din termopan, noi și second-hand. Cele second-hand sunt importate din Germania iar cele noi sunt produse în atelierul companiei botoșănene.

„Profilele sunt importate din Grecia iar noi producem la comandă geamurile și ușile. Prețurile sunt negociabile, în funcție de cantitatea comenzii. Transportul și montajul este gratuit, pe o rază de 30 de kilometri”, a precizat reprezentantul companiei botoșănene.

 

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )