Connect with us

Politica

Ministrul Budăi a încurcat foile la Bruxelles și a fost taxat: „Nici el nu a înţeles ce a citit”

Published

on

Botoșăneanul Marius Budăi a fost la Bruxelles pentru a prezenta în Parlamentul European priorităţile României pentru preşedinţia Consiliului UE. Emoționat, a încurcat foile şi nu prea mai știa ce trebuie să le prezinte oficialilor din celelalte țări europene.

Intervenția lui Budăi a fost filmată iar imaginile au fost postate de liberalul Dan Vîlceanu pe Facebook.

„Nici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniştri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat şi a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul. Budăi ar fi trebuit să prezinte priorităţile în cele 6 luni în care ţara noastră deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a înţeles ce a citit“, a scris deputatul PNL Dan Vîlceanu pe Facebook.

Marius Budai in Parlamentul European

Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la BruxellesNici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniștri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat și a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul.Budăi ar fi trebuit să prezinte prioritățile în cele 6 luni în care țara noastră deține președinția Consiliului Uniunii Europene.Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a înțeles ce a citit.Acest ministru este cel care a semnat înghețarea pensiilor prin ordonanța 114/2018 și apoi spunea ca are temeri că opoziția va îngheța pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îşi face campanie cu minciuni şi manipulări.Românii au avut temerea ca ne va face de ras când va merge la Bruxelles și s-a adeverit.

Publicată de Dan Vîlceanu pe Miercuri, 23 ianuarie 2019

„Acest ministru este cel care a semnat îngheţarea pensiilor prin ordonanţa 114/2018 şi apoi spunea ca are temeri că opoziţia va îngheţa pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îşi face campanie cu minciuni şi manipulări.Românii au avut temerea ca ne va face de ras când va merge la Bruxelles şi s-a adeverit“, a mai scris liberalul.
Marius Budăi consideră o reușită ceea ce s-a întâmplat astăzi la Bruxelles. El a postat următorul mesaj pe facebook:

Prima reușită în domeniul social a Președinției României la Consiliul UE:
În cadrul trialogului informal din 24 ianuarie 2019, s-a obținut un acord politic provizoriu între CONS, reprezentat de Președinția RO, și Parlamentul European pe directiva privind echilibrul dintre viața profesională și cea de familie a părinților și îngrijitorilor. Acest acord urmează acum să fie andosat de către Consiliul UE.
Mulțumesc frumos tuturor celor care s-au implicat (specialisti din cadrul MMJS și din cadrul Reprezentanței Permanente a României pe lângă UE), dar și doamnei Comisar european Marianne Thyssen.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad