Connect with us

Politica

Ministrul Budăi a încurcat foile la Bruxelles și a fost taxat: „Nici el nu a înţeles ce a citit”

Published

on

Botoșăneanul Marius Budăi a fost la Bruxelles pentru a prezenta în Parlamentul European priorităţile României pentru preşedinţia Consiliului UE. Emoționat, a încurcat foile şi nu prea mai știa ce trebuie să le prezinte oficialilor din celelalte țări europene.

Intervenția lui Budăi a fost filmată iar imaginile au fost postate de liberalul Dan Vîlceanu pe Facebook.

„Nici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniştri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat şi a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul. Budăi ar fi trebuit să prezinte priorităţile în cele 6 luni în care ţara noastră deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a înţeles ce a citit“, a scris deputatul PNL Dan Vîlceanu pe Facebook.

Marius Budai in Parlamentul European

Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la BruxellesNici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniștri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat și a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul.Budăi ar fi trebuit să prezinte prioritățile în cele 6 luni în care țara noastră deține președinția Consiliului Uniunii Europene.Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a înțeles ce a citit.Acest ministru este cel care a semnat înghețarea pensiilor prin ordonanța 114/2018 și apoi spunea ca are temeri că opoziția va îngheța pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îşi face campanie cu minciuni şi manipulări.Românii au avut temerea ca ne va face de ras când va merge la Bruxelles și s-a adeverit.

Publicată de Dan Vîlceanu pe Miercuri, 23 ianuarie 2019

„Acest ministru este cel care a semnat îngheţarea pensiilor prin ordonanţa 114/2018 şi apoi spunea ca are temeri că opoziţia va îngheţa pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îşi face campanie cu minciuni şi manipulări.Românii au avut temerea ca ne va face de ras când va merge la Bruxelles şi s-a adeverit“, a mai scris liberalul.
Marius Budăi consideră o reușită ceea ce s-a întâmplat astăzi la Bruxelles. El a postat următorul mesaj pe facebook:

Prima reușită în domeniul social a Președinției României la Consiliul UE:
În cadrul trialogului informal din 24 ianuarie 2019, s-a obținut un acord politic provizoriu între CONS, reprezentat de Președinția RO, și Parlamentul European pe directiva privind echilibrul dintre viața profesională și cea de familie a părinților și îngrijitorilor. Acest acord urmează acum să fie andosat de către Consiliul UE.
Mulțumesc frumos tuturor celor care s-au implicat (specialisti din cadrul MMJS și din cadrul Reprezentanței Permanente a României pe lângă UE), dar și doamnei Comisar european Marianne Thyssen.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )