Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Echipa arată bine. Mai căutăm doar un vârf de atac”

Published

on

FC Botoșani a jucat trei meciuri în cantonamentul din Turcia iar evoluțiile elevilor lui Liviu Ciobotariu îl fac mai optimist pe patronul Valeriu Iftime. El spune că echipa joacă un fotbal bun iar Ongeda, Fabbrini și ceilalți sunt preocupați să marcheze.

FC Botoșani a învins pe Ludogorets și FC Paksi cu 3-1 și 2-1 iar în al treilea amical a pierdut cu 3-2 în fața nemților de la Meppen. Interesant este că în fiecare meci, FC Botoșani a marcat cel puțin două goluri.

“Jucăm destul de bine. Făcând comparație cu meciurile din alte stagii de pregătire, este altceva. Echipa arată bine și sperăm că vom juca mai mult fotbal. În general, după un cantonament bun, echipa a jucat bine. Cantonamentul arată o anumită stare a echipei. E o plăcere a jucătorilor de a face antrenament.

Avem un atacant central din Olanda care a venit în probe. A jucat în Liga a 2-a. Mai avem un copil de naționalitate albaneză care a jucat în prima ligă din Italia. Mai e Diakite, un copil de 20 de ani. E bun dar e greu să joace acolo în centru. Prin venirea lui Buș avem soluții și pe bandă. Mai căutăm doar un vârf de atac”, a spus Valeriu Iftime.

Alex Piftor a fost rechemat la echipă deoarece Corban s-a accidentat. Potrivit oficialilor botoșăneni, Corban va merge la o clinică în Germania, unde a fost și Ngadeu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad