Connect with us

Sport

FC Botoșani a pierdut în fața unei echipe de Liga a 3-a din Germania

Published

on

După ce a învins campioana Bulgariei și pe FC Paksi din prima ligă a Ungariei, FC Botoșani a pierdut astăzi în fața formației SV Meppen (Liga a 3-a Germania).

Liviu Ciobotariu a început partida cu echipa de bază, cu care foarte probabil va juca în primul meci oficial, la Chiajna. Pap – Dumitraş, Miron, Burcă, Aristeidis – Ongenda, Rodriguez, Fabbrini – Golofca, Fulop, Buş.

Nemții au deschis scorul din penalty în urma unui fault comis de Aristeidis Soiledis în careu. Botoșănenii au egalat imediat după un contraatac. Ongenda a avut o cursă de 30 de metri și a marcat, 1-1 fiind scorul pauzei.

În repriza a doua, FC Botoșani a preluat conducere după o combinație între Ongenda, Fulop și Golofca, acesta din urmă marcând pentru 2-1. SV Meppen a egalat din penalty după un fault comis de Dumitraș. Fundașul botoșănean a văzut cartonașul roșu pentru faultul comis. Pe finalul partidei, nemții au marcat din nou iar partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru SV Meppen.

În repriza a doua, pentru FC Botoșani au evoluat: Fraisl, Patache, Pițian, Chindriș, Jaison, Târșa, Papa, Piftor, Enzo, Armando, Karaboue, Melinte, Marinescu, Andronic, Filip și Diakite.

Ultimul meci amical va fi luni împotriva echipei FC Orenburg (liga 1 Rusia).

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad