Connect with us

Sport

FC Botoșani a pierdut în fața unei echipe de Liga a 3-a din Germania

Published

on

După ce a învins campioana Bulgariei și pe FC Paksi din prima ligă a Ungariei, FC Botoșani a pierdut astăzi în fața formației SV Meppen (Liga a 3-a Germania).

Liviu Ciobotariu a început partida cu echipa de bază, cu care foarte probabil va juca în primul meci oficial, la Chiajna. Pap – Dumitraş, Miron, Burcă, Aristeidis – Ongenda, Rodriguez, Fabbrini – Golofca, Fulop, Buş.

Nemții au deschis scorul din penalty în urma unui fault comis de Aristeidis Soiledis în careu. Botoșănenii au egalat imediat după un contraatac. Ongenda a avut o cursă de 30 de metri și a marcat, 1-1 fiind scorul pauzei.

În repriza a doua, FC Botoșani a preluat conducere după o combinație între Ongenda, Fulop și Golofca, acesta din urmă marcând pentru 2-1. SV Meppen a egalat din penalty după un fault comis de Dumitraș. Fundașul botoșănean a văzut cartonașul roșu pentru faultul comis. Pe finalul partidei, nemții au marcat din nou iar partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru SV Meppen.

În repriza a doua, pentru FC Botoșani au evoluat: Fraisl, Patache, Pițian, Chindriș, Jaison, Târșa, Papa, Piftor, Enzo, Armando, Karaboue, Melinte, Marinescu, Andronic, Filip și Diakite.

Ultimul meci amical va fi luni împotriva echipei FC Orenburg (liga 1 Rusia).

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )