Connect with us

Sport

ONGENDA&Co au plecat să se pregătească în Turcia FOTO

Published

on

După vizita medicală și o scurtă perioadă de adaptare la efort, Liviu Ciobotariu și-a luat jucătorii și a plecat în cantonament. În momentul de față, în lotul FC Botoșani sunt 29 de jucători, printre ei fiind și patru juniori care au început să se pregătească cu prima echipă.

Din lotul deplasat de Liviu Ciobotariu face parte Cristian Apostolachi, un portar în vârstă de 18 ani. El vine din Republica Moldova, are 1,94 m și ar putea fi a treia variantă pe postul de portar, la FC Botoșani. Tot în probe a venit și albanezul Armando Vajushi. Are 27 de ani, poate juca atât în bandă cât și în centrul trenului iar printre echipele la care a trecut se numără Litex Lovetch și Livorno, Chievo Verona.

De asemenea, din lotul FC Botoșani face parte și albanezul Enriko Papa. Oficialii FC Botoșani au vrut să renunțe la mijlocașul albanez dar acesta nu s-a înțeles cu Petrolul și a venit la pregătire sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

Lotul FC Botoșani pentru cantonamentul din Antalya:

-portari: Eduard Pap, Martin Fraisl, Cristian Apostolachi;

-fundași: Andrei Patache, Andrei Dumitraș, Geroge Miron, Andrei Burcă, Andrei Pițian, Andrei Chindriș, Radu Marinescu, Aris Soiledis, Marcel Holzmann,;

-mijlocași: Lossemy Karaboue, Moussa Diakite, Hervin Onghenda, Răzvan Oaidă, Jonathan Rodriguez, Marian Târșa, Bogdan Melinte, Răzvan Andronic, Enriko Papa, Bogdan Filip;

-atacanți: Cătălin Golofca, Laurențiu Buș, Lorand Fulop, Mihai Roman, Diego Fabbrini, Alexandru Corban, Armando Vajushi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad