Connect with us

Sport

Adversari dificili în cele 5 meciuri amicale

Published

on

FC Botoșani începe mâine stagiul de pregătire din Turcia unde va juca cinci partide amicale. Cei mai puternici adversari sunt în primele două partide, elevii lui Liviu Ciobotariu urmând în întâlnească pe Qarabag și Ludogorets.

Primul joc amical va fi pe data de 12 ianuarie când FC Botoșani va juca împotriva formației Qarabag, campioana din Azerbaidjan. Al doilea amical va fi pe 15 ianuarie contra echipei care a dominat în ultimii ani fotbalul din Bulgaria, Ludogorets. Fabbrini și Ongenda îi vor înfrunta pe Keseru și Moți și vor trebui să demonstreze că se ridică la nivelul formației din Bulgaria.

Pe 17 ianuarie, FC Botoșani va întâlni pe Paksi, formație care se află pe locul 8 în prima ligă din Ungaria. Două zile mai târziu, echipa lui Liviu Ciobotariu va întâlni pe Meppen (Liga 3 Germania) iar pe 21 ianuarie, în ultimul amical, FC Botoșani joacă împotriva rușilor de la Orenburg.

Pe 22 ianuarie, lotul FC Botoșani revine în România iar pe 1 februarie este programat primul meci oficial din 2019, împotriva Concordiei Chiajna.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad