Connect with us

Evenimente

Doar 16 dosare penale pentru comercianții de obiecte pirotehnice

Published

on

Timp de o lună și jumătate, în municipiul Botoșani parcă a fost război. Zeci de mii de obiecte pirotehnice, unele foarte periculoase, au “bubuit” în toate zonele municipiului Botoșani.

Polițiștii ne spun că putea fi mai rău decât a fost și că în perioada 19 noiembrie 2018 – 03 ianuarie 2019 au întocmit 16 dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuarea fără drept de operaţiuni cu obiecte pirotehnice, în care sunt cercetate 16 persoane. De asemenea, au fost confiscate peste 28.000 de obiecte pirotehnice.

Cea mai mare captură a fost pe data de 21 decembrie 2018, când poliţiştii Biroului de Ordine Publică Botoşani au depistat pe strada Poştei un bărbat de 47 de ani, din municipiul Botoşani care deţinea fără drept asupra sa, în vederea comercializării, peste 8.000 de obiecte pirotehnice.

Acestea au fost confiscate de poliţişti iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad