Connect with us

Economic

WorkTape Medical Botoșani oferă programe speciale de slăbit și cursuri informative de fizioterapie și kinetoterapie

Published

on

Pentru 2019 fizioterapeuții centrului WorkTape Medical Botoșani au pregătit programe speciale de slăbit și întreținere, atât pentru persoanele cu afecțiuni medicale cât și pentru cei care vor să facă antrenament personalizat și supravegheat medical.

Ca noutate WorkTape va avea un curs informativ (practic și teoretic) de Fizioterapie și Kinetoterapie. Cursul informativ va fi conceput și prezentat de către Mihai Venedict împreună cu echipa centrului medical din Botoșani.
Mihai Venedict este fizioterapeut si manager general la WorkTape Medical Botoșani. Are competențe antreprenoriale și de formator (trainer). Cursul informativ va avea o durată de 3 ore și va fi compus din două părți: practic și teoretic.
Vor fi aduse la cunoștință noțiuni de bază din domeniul fizioterapiei și kinetoterapiei și va fi adresat profesorilor, studenților, elevilor și tuturor celor care sunt interesați de domeniul recuperării medicale.
Se vor acorda diplome de participare iar numărul va fi limitat la 15 persoane/serie!

Tot ca noutate, WorkTape a achiziționat aparatul de ultimă generație SmartWave SHOCKWAVE care este foarte util în “celebrele ciocuri”. Terapia shockwave elimină durerea, favorizează vindecarea, crește circulația locală îmbunătățind astfel metabolismul tisular, crește producția de colagen, relaxează musculature și dizolvă fibroblastii calcifiați.

Pe lângă masajul therapeutic efectuat de fizioterapeuții licențiați, WorkTape vă oferă tratament anti-aging parafină cu namol/ciocolată/piersică/portocală care hidratează pielea în profunzime, ajută la circulația sangvină și previne îmbătrânirea plus masajul cu pietre de JAD care întărește sistemul imunitar, reduce inflamațiile, calmează arsurile stomacale, stimulează eliminarea pietrelor la rinichi și detoxifierea organismului.

Partea de kinetoterapie este individualizată pentru fiecare pacient și cu o atenție deosebită din partea fizioterapeuților centrului, pacienții au rezultate vizibile. Peste 1000 de pacienți au făcut proceduri în cei doi ani și jumătate de când a fost deschis centrul WorkTape Medical Botoșani iar cei mai mulți au fost mulțumiți, ținând cont de numărul mare de recenzii pozitive care pot fi văzute aici.

Cele mai frecvente afecțiuni tratate în central WorkTape Medical Botoșani sunt durerile de spate, în special spondilozele cervicale, dar și deviațiile de coloană ca scoliozele, cifozele și lordozele. Alte afecțiuni sunt: coxartrozele, gonartrozele, fracturile și alte afecțiuni din sfera neurologică.

“Problema pacientului este și a noastră și căutăm cele mai bune metode de recuperare. Din acest motiv fiecare specialist din echipa medicală participă anual la cursuri de specializare.  Se lucrează individual cu maximă atenție din partea noastră și relația cu pacientul este de respect reciproc și relaxantă, a declarant managerul și fizioterapeutul Mihai Venedict de laWorkTape Medical Botoșani.

Program consultații de specialitate la WorkTape Medical Botoșani:

  • Marți, Joi de la ora 16.00 Dr. Roxana Căuneac – RecuperareMedicală
  • Luni de la ora 14:30 Dr. Alin Dohotariu – Ecografii, Interpretare RMN
  • Miercuri de la ora 16.00 Dr. Cristina Biciușcă – Neurologie
  • Sâmbătă de la ora 10.00 Dr. Marinela Simon – Neurologie

Programul pentru efectuarea procedurilor este de luni până vineri de la 9.00 la 21.00 și sâmbătă de la 10.00 la 17.00. WorkTape Medical Botoșani  are două sedii: strada Octav Onicescu 31 A (clădirea de sticlă) și strada Octav Onicescu 42 B, vis-à-vis de Biserica Roset.

Pentru programări sunați la 0758 959 677 sau completați formularul online la www.worktape.ro/programari.

Pagina noastră de facebook se poate accesa la: FB/WorkTapeMedical

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad