Connect with us

Administratie

Mii de botoșăneni au petrecut Revelionul în stradă FOTO&VIDEO

Published

on

Vremea bună i-a făcut pe botoșăneni să iasă din case și să petreacă Revelionul 2019 în centrul municipiului. Chiar dacă organizatorii nu au adus artiști aflați în topurile muzicale românești, spectacolul a fost apreciat de miile de botoșăneni.

La fel ca la majoritatea evenimentelor organizate în ultimii ani de primărie, bugetul a fost unul de criză. Nu s-au putut aduce nume mari din muzica românească dar s-a preferat un spectacol cu mulți artiști locali.

Fetele din Botoșani și Francisca au încălzit publicul iar Gelu Graur a făcut un show total cum nu ar fi făcut mulți artiști consacrați.

Fostul semifinalist de la Vocea României a avut câteva mesaje cu un puternic impact, a cântat melodii din anii ’80 – ’90 care erau cunoscute inclusiv de copii de 13-14 ani, a coborât de pe scenă și i-a salutat pe cei aflați în primele rânduri iar pe final a dedicat o melodie celor care au rude și prieteni plecați la muncă în străinătate.

Înainte de miezul nopții, pe scenă a urcat SHIFT, un tânăr aflat pe val în muzica românească, care a avut mai multe colaborări cu Connect-r, Ioana Ignat sau Ruby și care este foarte apreciat de adolescenți.

La trecerea dintre ani, botoșănenii au avut parte de un foc de artificii după care pe scenă a urcat Paula Seling și i-a făcut botoșăneni să rămână în stradă până după ora 1.00.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad