17.3 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

2019 a început cu un protest. 200 de oameni s-au adunat și au cerut asfaltarea unui drum județean VIDEO

Astăzi la prânz, aproximativ 200 de oameni s-au adunat pentru a protesta deoarece drumul județean 294A Avrămeni – Mitoc este într-o stare jalnică de ani buni. Ei au încercat să tragă un semnal de alarmă și să-i determine șefii CJ-ului să modernizeze acest drum.

Protestul nu a fost unul anunțat și pregătit din timp. Cei care au participat spun că a fost totul spontan și că oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare. Au participat la acest protest aproximativ 200 de persoane cu peste 50 de autovehicule.

Drumul județean 294A Avrămeni – Mitoc are 12 kilometri și de ani buni este aproape impracticabil. Mulți locuitori ai comunei Mitoc preferă să ocolească prin Manoleasa deoarece își distrug mașinile pe drumul județean. La acest protest nu au fost prezenți primarii comunelor din zonă.

„Nici un primar de la cele 3 comune (Mitoc Avrameni Adasani) nu au fost prezent la aceasta manifestare, probabil nu mai reprezinta aceste comunitati si nu sustin asfaltarea drumului judetean Avrameni – Panaitoaia – Mitoc. S-au poate nu sunt conectati la retelele de socializare”, a precizat Sorin Scutariu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA