Connect with us

Sport

Suporterii FC Botoșani l-au urat pe Cornel Șfaițer și i-au cerut să revină la club FOTO&VIDEO

Published

on

Galeria FC Botoșani nu a mai venit la stadion de câteva luni pentru a-și susține echipa dar în schimb, câțiva ultrași au fost prezenți astăzi la Vorona. Aceștia l-au urat pe Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani.

Membrii galeriei FC Botoșani au păstrat tradiția și au venit din nou la Vorona, în ultima zi a anului. I-au făcut o urătură specială lui Cornel Șfaițer și au încercat să-l convingă pe acesta să revină la club.

”Toată lumea s-a mirat / Când de la FC a plecat / Motive o fi fost multe / Știute și neștiute / Așa a considerat / Poate n-a fost respectat / Cred că a fost ceva major / Că n-a renunțat ușor / Dar mai bine ar fi să tac că fotbalul e mai sărac / Fără Șfaițer implicat / Poate anul care vine o să fie iarăși bine / Poate că vă răzgândiți și la FC reveniți”, i-au transmis suporterii FC Botoșani lui Cornel Șfaițer.

Ultrașii botoșăneni erau pregătiți și pentru un show cum nu se mai vede pe stadioanele din România dar după primele petarde au intervenit jandarmii și au fost nevoiți să renunțe.

Fostul președinte al FC Botoșani le-a cerut membrilor galeriei să revină alături de echipă și să-i încurajeze pe jucători.

„Îmi pare rău că galeria nu a luat parte la ultimele etape. Botoșaniul avea nevoie. Eu le-am cerut tot timpul s fie cuminți, să fie lângă echipă. Nu le-am cerut să fie solidari cu mine. Îmi aduc aminte cu mare drag ce însemna galeria FC Botoșani în 2013 când am promovat. Și în Liga a II-a am avut o galerie frumoasă. E păcat”, a spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )