Connect with us

Reportaj

RETROSPECTIVA ANULUI 2018 ÎN JUDEȚUL BOTOȘANI

Published

on

2018 a fost un an în care municipiul și județul Botoșani nu s-au dezvoltat așa cum ar fi trebuit și cum cetățenii s-au fi așteptat. În loc de investiții majore, am avut parte de dispute politice și de tot felul de explicații din partea autorităților.

2018 a fost un an în care nu au lipsit tragediile în județul Botoșani. Au murit oameni în accidente rutiere și în incendii, infracționalitatea a crescut iar autoritățile s-au dovedit de multe ori incapabile să reacționeze.

La capitolul investiții, în municipiul Botoșani nu s-a întâmplat mare lucru. Aproape tot bugetul municipiului a fost cheltuit pe salariile angajaților din primărie iar pentru investiții și serviciile oferite cetățenilor nu au mai fost bani. Nici la Consiliul Județean lucrurile nu au stat prea bine. În afara unor covoare asfaltice turnate pe unele drumuri impracticabile, nu s- a mai făcut mare lucru.

Nici pentru FC Botoșani 2018 nu a fost un an bun. A ratat play-off-ul când nimeni nu se aștepta, președintele Cornel Șfaițer a părăsit clubul iar în noul sezon echipa a fost mai mult în zona retrogradării.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )