Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer se pregătește să revină în fotbal: „Că va fi în iarnă, că va fi în vară. Nu știu unde”

Published

on

Fostul președinte al FC Botoșani se pregătește să revină în fotbal. A avut mai multe propuneri de colaborare, inclusiv de la cluburi mari din România, dar a refuzat spunând că vrea o perioadă de pauză.

În vara trecută, Cornel Șfaițer a decis să părăsească FC Botoșani, club pe care l-a condus încă de când era în Liga a III-a. A evitat să vorbească despre motivele plecării și despre neînțelegerile cu patronul Valeriu Iftime. A spus doar că are nevoie de o perioadă de liniște. După jumătate de an în care a fost curtat de mai multe cluburi din primele două eșaloane, Cornel Șfaițer pare decis să revină în fotbal dar încă nu știe dacă va fi în această iarnă sau în vară.

„E posibil în 2019. Că va fi în iarnă, că va fi în vară. Nu știu unde. Am fost aproape de fenomen, l-am urmărit, sunt cu notițele la zi și pregătit oricând. În vara trecută am luat decizia asta, am vrut o perioadă de odihnă. Este adevărat că nu a fost. Mă simt în stare să fiu aproape de fenomen. Voi vedea… Probabil că voi colabora cu un club. E ultima zi din an și vreau să transmit la toată lumea sărbători fericite, inclusiv echipei FC Botoșani, tuturor voronenilor, tuturor botoșănenilor, tuturor românilor. E o zi deosebită și să ne vedem cu bine în 2019”, a spus Cornel Șfaițer.

În ultima zi din 2018, Cornel Șfaițer a vorbit despre fotbal și despre șansele la play-off ale formației Dinamo, echipă cu care ține de când era mic.

„Mă doare pentru Dinamo. Cunosc multe lucruri din interior. Îmi pare rău că e al doilea an consecutiv când Dinamo este în zona play-out-ului. Matematic mai sunt șanse, trebuie să spere. Nu va fi ușor pentru că din ce am văzut, Gaz Metan va fi o nucă tare. Sepsi este o echipă bine motivată, cu un Neagoe ambițios. Va fi o luptă grea pentru Dinamo. Este un timp foarte scurt pentru Mircea Rednic. Probabil va aduce jucători de calitate dar îi va fi greu pentru că perioada de pregătire va fi foarte scurtă. S-a greșit mult în trecut, dânșii știu unde au greșit. Sper ca în 2019 să fie un management profesionist iar echipa să se bată la campionat”, a spus Cornel Șfaițer.

Nu a uitat nici de FC Botoșani: „Matematic poate și Botoșaniul. Sunt șanse. Avem experiența anului trecut când Poli Iași a prins în ultima etapă play-off-ul”.

Galeria FC Botoșani a fost în această dimineață la Vorona, l-a urat pe Cornel Șfaițer și i-au cerut să revină la FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad