Connect with us

Sport

FC Botoșani se desparte de cel puțin șase jucători. VEZI cine pleacă

Published

on

Conducătorii clubului FC Botoșani împreună cu antrenorul Liviu Ciobotariu, au decis să renunțe la o parte dintre jucătorii aflați în lot. Printre cei care vor pleca se numără și unii care au jucat în multe meciuri, în prima parte a campionatului.

Atacanții Nikola Trujic și Marko Brekalo sunt primii care se vor despărți de FC Botoșani. În plus, Liviu Ciobotariu s-a decis să nu mai mizeze pe Sebastian Chitoșcă și Enriko Papa. Cei doi au fost anunțați să-și caute echipe deoarece nu vor mai evolua în partea a doua a campionatului pentru FC Botoșani.

„Cred că o să-i dăm drumul lui Enriko Papa. S-a aglomerat foarte mult zona respectivă. Îi avem pe Rodriguez, Oaidă, Karaboue. Oaidă este o prioritate pentru noi. Papa a înțeles că are șanse mici să joace și îi dau drumul. Brekalo pleacă sigur. Cred că va pleca și Trujic”, a spus Valeriu Iftime.

De asemenea, o parte din jucătorii tineri din lot vor fi împrumutați la echipe de Liga a 2-a. Șefii FC Botoșani consideră că nivelul ligii a 3-a este prea slab pentru Ianos Brînză, Alex Piftor, Eduard Florescu.

„Jucătorii tineri vor fi împrumutați la echipe de liga a 2-a. Nu pleacă niciunul definitiv. Vor fi împrumutați la echipe de Liga 2 pentru că au nevoie de jocuri”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad