Connect with us

Administratie

Patinoarul de la Cornișa a fost deschis GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Patinoarul din parcul de agrement Cornișa a fost deschis în această după amiază. Nu s-a tăiat panglica, nu au fost primarul, viceprimarii și nici consilierii locali dar nici botoșănenii nu s-au înghesuit să vadă noul patinoar.

Numărul mic de botoșăneni veniți se datorează faptului că în această dimineață s-a anunțat că la ora 16.00 se deschide oficial patinoarul. Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, spune că abia în această dimineață s-a reușit înregistrarea caselor de marcat la ANAF și punerea la punct a detaliilor de funcționare.

Până pe data de 10 ianuarie, de luni până vineri, între orele 10.00 – 15.30, tariful este de 12 lei și 8 lei închirierea patinelor iar între orele 16.00 – 21.30 va fi fi 14 lei accesul și 8 lei închirierea patinelor. În week-end și de sărbătorile legale, tariful este 15 lei în timpul zilei și 18 lei după amiaza și seara.

Între 11 ianuarie și 31 martie, tariful va fi 10 lei/serie dimineața, în timpul săptămânii și 12 lei după amiaza și seara iar închirierea patinelor va fi 5 lei. În week-end va fi 13 lei/serie și respectiv 15 lei/serie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad