Connect with us

Sport

Liviu Ciobotariu: „Mai am nevoie de cel puțin trei jucători”

Published

on

Antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că nu intenționează să renunțe la vreun jucător din lot ci vrea să mai aducă cel puțin trei jucători. aceștia vor veni până pe 6 ianuarie când este programată reunirea lotului.

De asemenea, Liviu Ciobotariu așteaptă să vadă dacă vor fi oferte concrete pentru jucătorii de bază din lotul FC Botoșani. În cazul în care vor pleca unii jucători, ei vor trebui înlocuiți într-un timp foarte scurt.

„Dacă există vreo ofertă clară și scrisă pentru vreun jucător, o vom lua în discuție. Dacă nu, eu îmi doresc ca toți jucătorii să rămână. O să mai vină jucători pentru că vreau să am concurență pe posturi. Vreau să completez lotul. Mai am nevoie de cel puțin trei jucători pentru a acoperi posturile, pentru a avea concurență bună. În partea stânga este doar Aristidis. Am și jucători cu care am mai lucrat… Cu siguranță vom arăta mult mai bine. Suntem un grup unit iar cine va veni la Botoșani, va trebui să lupte ca să intre în acest grup. Nu e ușor”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad