Connect with us

Politica

Un lider de partid vrea anularea ajutoarelor sociale, a pensiilor speciale și concedierea a 25% din bugetari

Published

on

Un partid nou înființat anunță măsuri dure în cazul în care va ajunge la guvernare. Vizați sunt cei din sectorul bugetar care în ultima perioadă au beneficiat de măriri salariale substanțiale.

Prezent la Botoșani pentru inaugurarea filialei județene, Viorel Cataramă, președintele Partidului Dreapta Liberală, a declarat că va concedia 25% din bugetari, va tăia ajutoarele sociale, pensiile speciale și va bloca importurile.

Vor fi măsuri extrem de dure. Anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă. Anularea pensiilor speciale prin metoda impozitării. Impozitare cu 95% a tuturor veniturilor din sectorul public, care depășesc salariul președintelui României. Concedierea a cel puțin 25% a celor care lucrează în sectorul public. Înghețarea creșterilor salariale în sectorul public. Transferarea tuturor avantajelor și suportului statului către sectorul privat care trebuie să producă, să facă export. Vom bloca importurile pe cât posibil și vom crește exporturile. Cu orice risc și indiferent pe cine supărăm. Dreapta Liberală va elimina cel puțin jumătate din avizele și aprobările pe care cetățenii trebuie să le obțină astăzi de la stat iar celelalte vor fi date în custodia unor firme private. Aveți nevoie de o autorizație de construcție, mergeți la o firmă care face dosarul, îl depui și de mâine începi să construiești. Nu aștepți, dând nu știu câte șpăgi ca să poți  să construiești, a declarat Viorel Cataramă.

Președintele Partidului Dreapta Liberală spune că mizează pe cei care în ultimii ani nu au ieșit la vot și nu pe votanții PSD ori PNL.

„Cei care nu ies la vot sunt în proporție de 65%. Spun că nu au cu cine vota. Le dăm o alternativă, o forță pro capitalism. Dacă doresc capitalism, vor ieși. Mesajul nostru se îndreaptă spre acești 65% care astăzi nu ies la vot. Nu mă interesează cei care astăzi votează cu PSD, PNL, USR. Cei care votează cu socialiștii, nu sunt votanții noștri. Eu sunt foarte încrezător că vom câștiga alegerile. Pentru prima dată în 29 de ani, un partid politic are curajul să afirme că anulează avantaje, că taie beneficii, că taie în carne vie. Noi vom ajuta copii, bătrânii și persoanele bolnave iar toți ceilalți vor trebui să muncească. Eu sunt om de afaceri iar eficiența și pragmatismul contează. Nu am timp de pierdut. Suntem țara cu cei mai mulți bugetari din Europa. Nu avem nevoie de mai mult de 500.000 iar noi avem 1,5 milioane și tot mai cresc. 25% din persoanele care muncesc în România sunt angajate la stat”, a mai spus Cataramă.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )