Connect with us

Evenimente

Trimis în judecată după ce și-a lovit cu toporul fratele și nepotul

Published

on

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului M.I., din com. Ungureni, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie constând în tentativă de omor”.

S-a reţinut că, în seara de 08.11.2018, în timp ce se aflau pe imaşul comunei Ungureni, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a lovit cu o toporişcă în zona capului pers. văt. M.D.M. şi M.D.S. – fratele, respectiv nepotul său. Fratele inculpatului a suferit fracturi multiple fronto-parietal drept, traumatism cranio-cerebral deschis, necesitând 43-45 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, iar nepotul inculpatului a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, necesitând 30-35 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

„Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad