Connect with us

Sport

An excelent pentru clubul AFC Junior Botoșani. Au jucat finalele la majoritatea turneelor și și-au făcut propria bază de pregătire

Published

on

2018 a fost cel mai bun an de la înființarea clubului AFC Junior și până în prezent. Pe lângă rezultatele obținute de copii și antrenori la turneele la care au participat, în acest an, AFC Junior și-a inaugurat propria bază de pregătire.

Un om de afaceri botoșănean s-a alăturat acestui proiect și a început construcția unei baze sportivă care va cuprinde trei terenuri, vestiare, nocturnă, tribună. În acest an a fost inaugurat primul teren iar în 2019 va continua investiția.

La ora actuală, AFC Junior are opt grupe și peste 100 de copii. În 2018, echipele AFC Junior au participat la majoritatea turneelor din zona Moldovei și au reușit să joace finalele. Pentru rezultatele obținute, micii fotbaliști au fost recompensați într-o gală organizată la Sala Polivalentă. Ei au primit câte un cadou de la Moș Crăciun.

„În fiecare an, la sfârșitul lunii decembrie facem o acțiune în care premiem copii. țin să mulțumesc părinților care au fost alături de noi. Anul 2018 a fost un an de succes pentru noi. Apreciez munca unui om deosebit care ne-a făcut o bază sportivă, avem casa noastră. 2018 a fost un an cu multe realizări și din punct de vedere fotbalistic. Am fost în primele trei-patru echipe la toate turneele la care am participat. Fiecare grupă a avut cel puțin cinci-șase turnee în afara orașului. În plus, la fiecare două săptămâni am organizat la Ipotești interliga, pentru copii născuți în 2009, 2010, 2011 și 2012. Sperăm să fim sănătoși și în 2019 să avem rezultate mai bune. Deja avem grupe noi, sunt copii născuți în 2013. Țin să mulțumesc și colaboratorilor noștri”, a spus Augustin Ivașcă.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )