Connect with us

Economic

Noua Voronskaya va fi începând de astăzi pe piața din Botoșani, în trei variante FOTO

Published

on

Noile sticle de Voronskaya au pornit către rafturile magazinelor și către locațiile din zona Moldovei pentru a ajunge exact la timp în toate locațiile horeca și în casele botoșănenilor înaintea sărbătorilor de iarnă. Produsele pot fi găsite în cele trei variante – Classic, Organic, Platinum. 

Ele se diferențiază prin concentrații diferite și metode de filtrare și preparare. Voronskaya Classic și Organic se filtrează prin ioni de argint impregnat în cărbune activ din nucă de cocos, iar Voronskaya Platinum se filtrează cu ioni de platină.  Vulturul de pe sticlă s-a transformat într-un senzor de temperatură și te anunță când vodca ta atinge temperatura ideală pentru servire. Mai exact, acesta își va schimba culoarea și tu vei ști că băutura ta e gata să îți ofere o experiență unică.

Voronskaya Classic – Concentrație alcoolica 40% – filtrare prin ioni de argint impregnat în cărbune activ din nucă de cocos. Este prima vodcă premium a companiei noastre și reprezintă rezultatul experienței  de producere a băuturilor alcoolice de peste 25 de ani. Voronskaya Classic reprezintă tradiţia şi experienţa maeştrilor distilatori aducând echilibrul perfect între stil și gust.

Voronskaya Organic – Concentrație alcoolica 37,5% – Folosește  cele mai avansate tehnologii de distilare doar din produse naturale și filtrată cu ioni de argint impregnat în cărbune activ din nucă de cocos, Voronskaya Organic este definită  de un gust special și rafinat, cu subtile note de cereale. Secretul gustului  constă în selectarea cu atenție a cerealelor, cultivate pe pământ românesc care completat de apa pură din izvoarele pădurii creează o băutură de excepție.

Voronskaya Platinum – Concentrație alcoolica 40% –  O băutură cu personalitate, stil și masculinitate, Voronskaya Platinum  este o vodca foarte apreciată. Spre deosebire de alte branduri de vodca, aceasta își asigură gustul și puritatea datorită unei rețete perfecte. Apa provine din izvoare de pădure, perioada de macerare este îndelungată, iar filtrarea se face cu ioni de platină, asigurându-și astfel o notă unică. Prima sticlă de Voronskaya Platinum este îmbuteliată în 2018 celebrând 25 de ani ai companiei Prodalcom.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )