Connect with us

Sport

FC Botoșani – Dunărea Călărași 1-0. VICTORIE PENTRU SUPORTERI

Published

on

FC Botoșani a câștigat ultimul meci oficial din 2018. Echipa lui Liviu Ciobotariu s-a impus cu 1-0 în fața formației Dunărea Călărași și a încheiat anul cu 26 de puncte.

FC Botoșani a început meciul în atac, s-a apropiat de careul oaspeților dar nu a reușit să-și creeze vreo ocazie de gol la poarta lui Gabriel Popa. Fabbrini și Ongenda punctează la impresia artistică. Ultimul centrează perfect pentru Roman dar atacantul venit de la Craiova reia mult pe lângă poartă.

În minutul 36, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Golofca centrează de pe stânga iar Ongenda marchează cu capul din interiorul careului.

În ultimul minut al primei reprize, oaspeții au șansa egalării dar Walace reia cu capul puțin pe lângă poartă.

Repriza a doua începe cu FC Botoșani în atac, Fabbrini șutează din marginea careului dar goalkeeperul oaspeților prinde în doi timpi. Honciu șutează din marginea careului dar Pap respinge corner.

Fază spectaculoasă făcută de FC Botoșani. Golofca îi pasează excelent lui Ongenda care șutează la colțul lung dar mingea trece putin peste poartă. Souda șutează din marginea careului dar nu prinde cadrul porții. V. Alexandru este aproape de egalare în minutul 78. Patache șutează de la 30 de metri puțin peste poartă.

În minutul 90, Bourceanu șutează de la 25 de metri dar Pap se întinde și deviază mingea în corner. Partida s-a încheiat cu victoria echipei FC Botoșani, o victorie dedicată suporterilor care au înfruntat frigul pe stadionul Municipal.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad