Connect with us

Sport

FC Botoșani – Dunărea Călărași 1-0. Dan Alexa: Felicit Botoșaniul. Pentru ei este o victorie importantă

Published

on

Dunărea Călărași are o serie de 13 meciuri fără victorie în Liga I și este pe loc de baraj. Antrenorul Dan Alexa a anunțat că în această iarnă va schimba lotul de jucători aproape în totalitate și că are un buget asigurat pentru a face transferuri.

„Un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Am primit gol la prima situație a Botoșaniului. În repriza a doua am avut multe oportunități de a marca, am pus presiune pe Botoșani. Am fost echipa mai bună în repriza a doua dar ceea ce contează sunt cele trei puncte. Felicit Botoșaniul. Pentru ei este o victorie importantă. Mi-am felicitat jucătorii după joc pentru că au avut reacție. Nu e ușor să domini Botoșaniul la ea acasă. Urmează o pauză, trebuie să ne întărim. Avem bugetul necesar pentru a aduce jucători, suntem în căutarea lor. Pentru toate echipele din play-out va fi un alt campionat. 2018 a fost un an perfect timp de 10 luni și 2 luni catastrofale”, a spus Dan Alexa care a adăugat:

„Am avut acea ofertă de la Astra dar am decis să rămân la Călărași. Mi s-au promis investiții importante și sunt obligat să salvez echipa de la retrogradare”.

După ce a reziliat contractele la zece jucători, antrenorul formației Dunărea Giurgiu a anunțat că vor mai pleca încă patru-cinci jucători.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )