Connect with us

Evenimente

Tânăr de 18 ani reținut pentru tâlhărie calificată

Published

on

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă 24 de ore pe numele unui tânăr de 18 ani din comuna Vlădeni, judeţul Botoșani, acesta fiind bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

În fapt, în seara zilei de 17.12.a.c., victima în vârstă de 25 de ani s-a deplasat la un bar din comuna Vlădeni unde a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane, printre care şi cu tânărul reţinut de poliţişti. Ulterior, după ce a părăsit incinta localului însoţit de concubina sa, în drum spre locuinţă persoana vătămată a fost agresată fizic de către suspect, împrejurare în care acesta din urmă i-a sustras portofelul din buzunarul pantalonilor.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată iar poliţiştii continuă cercetările, urmând ca, în funcţie de rezultatul acestora să se propună o soluție procedurală.

Tânărul suspect a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad