Connect with us

Politica

Miliardarul Viorel Cataramă a venit la Botoșani să-și lanseze Partidul Dreapta Liberală

Published

on

Începând de astăzi, Partidul Dreapta Liberală are un sediu și o organizație în județul Botoșani. Formațiunea lansată luna trecută de miliardarul Viorel Cataramă va fi condusă la Botoșani de omul de afaceri Dumitru Balan.

Viorel Cataramă a avut o întâlnire cu vreo 30-40 de persoane care vor face parte din organizația județeană și l-a numit pe Dumitru Balan în funcția de președinte. Noua formațiune politică este un pro capitalistă și va promova mediul de afaceri.

„Domnul Dumitru Balan este oficial numit în funcția de președinte al Organizației Județene a Partidul Dreapta Liberală. E un partid politic care a fost anunțat acum patru săptămâni și care deja are filiale în aproape toate județele țării. Este un partid constituit în baza unei ideologii și nu în jurul unor persoane. Suntem singurul partid din România pro capitalism. De 29 de ani, România trăiește în socialism. Toate partidele politice aflate astăzi în parlament sunt partide socialiste, care au fost la guvernare, au crescut această clasă numită aristrocrația bugetară, i-au dat facilități nenumărate, pensii speciale și puteri legale din ce în ce mai mari. Toate resursele au fost direcționate către cei care nu produc. În ultima perioadă le-au fost crescute salariile exponențial. În sectorul public se câștigă de două-trei ori mai mult decât în sectorul privat”, a spus Viorel Cataramă.

„Dacă vrea să producă, un cetățean trebuie să se ducă la stat ca statul să-i dea permisiunea să producă. Greșit. Trebuie să se înregistreze și să anunțe că începând de mâine produce și plătește impozite și taxe. Ne-am obișnuit ca statul să ne dea aprobarea și să trecem strada sau să respirăm. Din această cauză România este blocată. Toate aceste partide și-au făcut un calcul matematic. Avem 1,5 milioane de persoane în sectorul public. Cu familiile lor ne ducem la vreo 3 milioane. Îi mai păcălim pe pensionari , mai ținem cu ajutoare sociale niște persoane apte de muncă… Aceste partide care sunt într-o cârdășie totală, își împart acești 4-5 milioane de români, în detrimentul altor 10 milioane de români care nu mai votează cu nimeni. Din acest motiv am constituit această forță politică”, a adăugat fondatorul și președintele Partidului Dreapta Liberală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad