Connect with us

Sport

FC Botoșani – Dunărea Călărași: „Nu accept nici o scuză din partea jucătorilor mei”

Published

on

FC Botoșani va juca mâine, de la ora 17.30, ultimul meci oficial din 2018. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu va întâlni pe teren propriu pe Dunărea Călărași, o echipă care a început bine campionatul dar care ulterior nu a mai reușit să câștige.

După înfrângerile de pe teren propriu cu Poli Iași și FC SB, antrenorul Liviu Ciobotariu nu mai acceptă niciun pas greșit din partea elevilor săi. El a declarat că singurul obiectiv în meciul cu Dunărea Călărași este obținerea celor trei puncte.

Este ultimul meci din acest an, un ultim examen pentru noi. Ne dorim toate cele trei puncte mai ales că în ultimele două jocuri de acasă am rămas puțin restanți. Chiar dacă Dunărea Călărași nu a reușit să câștige de foarte mult timp, nu trebuie să cădem în această capcană. Întâlnim o echipă care în tur ne-a bătut, avem o revanșă de luat. Ce pot să vă asigur că echipa este pregătită pentru joc și în nici un caz nu ne gândim la sărbătorile de iarnă. Suntem obligați să luăm cele trei puncte puse în joc. Vrem să facem un cadou de sărbători suporterilor botoșăneni prin cele trei puncte, a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul botoșănean a anunțat că nu acceptă nicio scuză de la jucători și că aceștia trebuie să obțină victoria.

La acest joc nu avem nici o scuză, nici că terenul este tare, nici că este frig afară, nici că nu putem recupera anumiți jucători. Cuvântul de ordine este că ne vom bate să luăm cele trei puncte, foarte importante pentru noi. Nu accept nici o scuză din partea jucătorilor mei. Sunt convins că echipa este pregătită mental și fizic pentru acest joc. Întâlnim o echipă care nu a câștigat de 12 etape, nu vreau ca să dăm noi posibilitatea să-și revină după 12 etape această echipă, a mai spus antrenorul principal al FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )