Connect with us

Politica

Atac la PSD lansat de Mihaela Huncă: „Județul Botoșani a fost uitat din nou de cei care guvernează țara”

Published

on

Guvernul a decis, în ședința din 13 decembrie, să aloce suma de 262.570.000 lei din fondul de rezervă aflat la dispoziția Executivului, pentru unități administrativ-teritoriale.

“Hotărârea de Guvern nr. 977/ 2018 are drept scop declarat “plata cheltuielilor curente și de capital”. Scopul nedeclarat și real al acestei decizii este însă altul!” a precizat Mihaela Huncă, deputat PRO România. “În lipsa unor criterii obiective și transparente și în fața unor alegeri care vor avea loc peste puțin timp, actul normativ desenează, din punctul meu de vedere, harta simpatiilor și intereselor imediate ale domnului Liviu Dragnea. Cred că este suficient să spun că sumele cele mai mari au fost alocate unor județe precum Teleorman, Giurgiu, Tulcea, Maramureș sau Neamț pentru a înțelege că nu prioritățile României, ci prioritățile personale ale președintelui PSD sunt cele care primează în Guvernul României”, a adăugat Huncă.

“Marele meu regret este că județul Botoșani a fost uitat din nou de cei care guvernează țara, suma pe care ne-au acordat-o fiind ridicolă. Se dovedește odată în plus că noi, botoșănenii, nu suntem importanți pentru ei decât cu o lună-două înainte de alegeri, când începe maratonul promisiunilor… Nu pot înțelege argumentele acestei noi umilințe, în condițiile în care județul Botoșani se confruntă cu probleme și nevoi atât de mari, încât prezența sa în Uniunea Europeană pare să fie doar cu numele”, a concluzionat deputatul PRO România.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad