Connect with us

Educatie

Job Shadow Day la Jandarmeria Botoşani

Published

on

Zece elevi de la Liceul cu Program Sportiv Botoşani, curioşi să afle cu ce ,,se mănâncă” meseria de jandarm, şi-au exprimat dorinţa de a veni în vizită la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, pentru a discuta cu câţiva angajaţi despre activităţile şi responsabilităţile lor şi pentru a observa cum se desfăşoară o zi de lucru.

Activitatea a avut loc în cadrul celei de-a XVII – a ediţii a programului ,,Job Shadow Day”, care îşi propune să le ofere elevilor o imagine reală a locurilor de muncă şi îi ajută să-şi identifice interesele, aptitudinile şi modul în care acestea pot fi valorificate pe piaţa muncii.

Prin intermediul programului, elevii pot găsi mai uşor un răspuns la întrebările: ,,Ce vreau să devin după ce termin şcoala?”, ,,Unde vreau să lucrez?” şi ,,Care este cel mai potrivit loc de muncă pentru mine?”.

Sperăm că elevii au avut posibilitatea să înveţe mai mult despre misiunile jandarmilor, competenţele necesare şi responsabilităţile aferente, după ce au petrecut câteva ore ,,în umbra” unor ofiţeri şi subofiţeri jandarmi.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad