Connect with us

Sport

Golofca a fost lăudat de Dică la finalul meciului: Chiar îmi era teamă de el

Published

on

Cătălin Golofca a reușit împotriva FC SB-ului cel mai bun meci al său de la revenirea la Botoșani. A marcat un gol, a avut câteva șuturi pe poarta lui Bălgrădean și și-a depășit cu mare ușurință adversarul direct.

La finalul meciului, Cătălin Golofca a fost lăudat de Nicolae Dică. Tehnicianul de la FC SB a recunoscut că i-a fost teamă de Golofca.

„A jucat bine. Cred că a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale lui la Botoșani. Chiar îmi era teamă de el. Jucătorul care pleacă de o echipă are evoluții bune când joacă împotriva acelei echipe. El a avut în această seară. Asta e, a plecat… Important e ca el să reușească mereu evoluții cum a avut în această seară”, a declarat Nicolae Dică.

Și Liviu Ciobotariu l-a lăudat pe Cătălin Golofca și a spus că este într-o formă foarte bună pe acest final de an.

„Cătălin este într-o formă foarte bună și mă bucur pentru el. Am avut o discuție cu el după meciul cu Iași, era puțin dezamăgit. Am avut o discuție și mă bucur că este într-o formă foarte bună. La Sepsi a jucat în partea stângă, acum am încercat să surprindem adversarul și a jucat în dreapta. A dovedit că este un jucător foarte bun pentru FC Botoșani”, a afirmat Liviu Ciobotariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )