Connect with us

Sport

Golofca a fost lăudat de Dică la finalul meciului: Chiar îmi era teamă de el

Published

on

Cătălin Golofca a reușit împotriva FC SB-ului cel mai bun meci al său de la revenirea la Botoșani. A marcat un gol, a avut câteva șuturi pe poarta lui Bălgrădean și și-a depășit cu mare ușurință adversarul direct.

La finalul meciului, Cătălin Golofca a fost lăudat de Nicolae Dică. Tehnicianul de la FC SB a recunoscut că i-a fost teamă de Golofca.

„A jucat bine. Cred că a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale lui la Botoșani. Chiar îmi era teamă de el. Jucătorul care pleacă de o echipă are evoluții bune când joacă împotriva acelei echipe. El a avut în această seară. Asta e, a plecat… Important e ca el să reușească mereu evoluții cum a avut în această seară”, a declarat Nicolae Dică.

Și Liviu Ciobotariu l-a lăudat pe Cătălin Golofca și a spus că este într-o formă foarte bună pe acest final de an.

„Cătălin este într-o formă foarte bună și mă bucur pentru el. Am avut o discuție cu el după meciul cu Iași, era puțin dezamăgit. Am avut o discuție și mă bucur că este într-o formă foarte bună. La Sepsi a jucat în partea stângă, acum am încercat să surprindem adversarul și a jucat în dreapta. A dovedit că este un jucător foarte bun pentru FC Botoșani”, a afirmat Liviu Ciobotariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )