Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC SB 1-3. L. Ciobotariu: „Sunt dezamăgit de rezultat dar jocul îmi dă speranțe. Am jucat fotbal”

Published

on

FC Botoșani rămâne fără victorie în fața FC SB dar după partida de astăzi, antrenorul Liviu Ciobotariu este optimist că echipa va avea evoluții și rezultate bune în viitor.

Tehnicianul botoșănean este nemulțumit de jocul din debutul meciul și de rezultatul final. În același timp el este optimist.

„Nu a fost să fie. Noi am jucat fotbal astăzi. Din păcate, avem aceste sincope, începem slab jocul. Primele 10-15 minute am avut foarte mult respect față de FC SB. Nu am reușit să avem posesie, să ieșim din apărare cu mingi scurte, așa cum mi-aș fi dorit. Consider că au fost două momente psihologice pentru noi pe care nu am știut să le gestionăm. Mă refer la golul doi încasat de noi când am făcut niște greșeli în lanț. Al doilea moment a fost bara lui Rodriguez când puteam reveni în joc. Am avut o posesie mult mai bună decât a FC SB-ului, am jucat fotbal, nu ne-am retras. Este clar că FC SB are o echipă bună, jucători cu experiență, au știut să gestioneze mai bine situațiile. Sunt dezamăgit de rezultat dar jocul îmi dă speranțe pentru meciul următor, un joc în care trebuie să câștigăm neapărat cele trei puncte”, a spus Liviu Ciobotariu.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad