Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC SB 1-3. / GOLOFCA ȘI ATÂT / FOTO&VIDEO

Published

on

Tradiția se păstrează și FC SB se impune din nou pe Municipalul din Botoșani. Cu doi mijlocași foarte slabi, cu o defensivă nesigură și cu un portar care a gafat cât pentru un campionat, FC Botoșani nu a avut nicio șansă în fața FC SB-ului. Singurul botoșănean care merită apreciat este Cătălin Golofca.

Ilie Năstase a dat lovitura de începere a meciului.

FC SB începe în atac partida iar în minutul 5 are prima ocazie de gol dar Florinel Coman șutează peste poarta apărată de Martin Fraisl. Două minute mai târziu, Tănase este aproape de gol dar nu ajunge la minge. Presiunea oaspeților este din ce în ce mai mare, Junior Morais șutează dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

În minutul 14, FC SB deschide scorul. Benzar scapă pe dreapta, îl păcălește pe Fraisl, centrează în fața porții iar Gnohere îndeplinește o formalitate.

Prima ocazie a FC Botoșani a venit în minutul 19. Fulop trimite din lovitură liberă la colțul lung iar Trujic reia cu capul pe lângă poartă.

FC Botoșani revine în joc în minutul 23, Golofca îl depășește pe Stan, șutează la colțul lung și îl învinge pe Bălgrădean. După gol, Golofca s-a bucurat excesiv, semn că abia aștepta să marcheze în fața fostei sale echipe.

În minutul 31, Golofca scapă pe contraatac dar preferă șutul din marginea careului în locul unei pase în dreapta la Fulop care ar fi rămas singur cu portarul FC SB-ului.

FC SB revine în avantaj în minutul 37. Fraisl și Karaboue gafează incredibil iar Filip marchează pentru 1-2. Cinci minute mai târziu, Golofca pătrunde pe dreapta, scoate în marginea careului iar Fabbrini șutează peste poartă.

La pauză, Dică îl scoate pe Benzar și îl trimite pe teren pe Mihai Roman, fostul căpitan al FC Botoșani. Spiritele se încing în minutul 50 când arbitrul Marcel Bârsan acordă un fault pentru FC SB și oprește o acțiune de atac a botoșănenilor. Din tribune se scandează HOȚII, HOȚII!

Fabbrini șutează slab din marginea careului iar Bălgrădean nu are emoții. FC Botoșani controlează jocul, este în jumătatea de teren a FC SB dar nu reușește să-și creeze ocazii de gol.

În minutul 68, FC Botoșani are șansa egalării. Mihai Roman centrează de pe dreapta dar Rodriguez șutează în bară din interiorul careului. Golofca șutează peste poartă din interiorul careului după care face o fază spectaculoasă, îi pasează lui Roman dar atacantul botoșănean se împiedică în minge.

În minutul 86, Moruțan scapă pe contraatac, șutează, Fraisl respinge până la Rusescu care marchează pentru 1-3. Golofca șutează la colțul scurt dar Bălgrădean scoate spectaculos de lângă bară. Roman marchează în minutul 88 pentru FC Botoșani dar golul este anulat pentru ofsaid.

Partida se încheie cu victoria FC SB-ului, scor 1-3.

…………..

  • Jucătorii celor două echipe au ieșit la încălzire.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad